Käsinemateriaalit

Kevlar

Erittäin kestävä aramidikuitu. Erinomainen suojauskyky teräviä esineitä ja kuumuutta vastaan.

Luonnonkumi

Luonnonkumi eli lateksi on nimensä mukaisesti luonnon materiaali. Kimmoisa ja joustava, kestää melko hyvin viiltoja, hankausta ja repäisyjä. Kestää monia vesiliukoisia aineita, mm. epäorgaanisia happoja ja emäksiä, sekä erityisesti mietoja pesuaineita ja vetyperoksidia. Ei kestä veteen liukenemattomia nesteitä, kuten öljyä ja muita öljypohjaisia liuottimia. Sopii pukinnahkakäsineiden tapaan tarkkuutta ja kestävyyttä vaativaan työskentelyyn.

Naudannahka

Pitävä ja kosteudelta suojaava nahkalaatu. Lämmin ja kestävä materiaali.

Neopreenikumi

Ei yhtä kestävä kuin nitriili, mutta kimmoisa ja joustava. Kestää melko hyvin viiltoja, hankausta ja repäisyjä. Kestää monia vesiliukoisia aineita, mm. epäorgaanisia happoja ja emäksiä, sekä erityisesti mietoja pesuaineita ja vetyperoksidia. Ei kestä veteen liukenemattomia nesteitä, kuten öljyä ja muita öljypohjaisia liuottimia.

Nitriilikumi

Synteettinen kumi, väriltään yleensä vihreä. Hyvä suojauskyky teräviä esineitä ja leikkausta vastaan, pysyy hyvinmuodossaan. Kestää hyvin useimpia hiilivetyliuottimia, happoja ja emäksiä sekäöljyjä, voiteluaineita jaöljypohjaisia tuotteita. Lämmönkesto+140...150°C.

Pukinnahka

Tiivis ja kaikkein kestävin nahkalaatu. Kaksi kertaa kestävämpi kuin naudannahka, vaikka kyseessä olisi yhtä paksut nahat. Hyvin pehmeä luonnonlanoliinin ansiosta. Kestävyytensä ja pehmeytensä vuoksi pukinnahkakäsineitä käytetään usein tarkkuutta vaativaan työskentelyyn.

Puuvilla

Hengittävä luonnonmateriaali. Erittäin miellyttävä ihoa vasten. Ei tuota staattista sähköä.

PVC- eli vinyyli

Muovia, useita eri värejä. Kestää hyvin öljyjä, rasvoja, happoja ja emäksiä, mutta liukenee orgaanisiin liuottimiin. Lämmönkesto+75...100°C. Säilyttää pehmeytensä jopa kylmässä.

Siannahka

Huokoinen ja hengittävä nahkalaatu. Pehmenee käytössä ja säilyttää pehmeytensä myös märkänä.

Synteettinen nahka

Kestävä, pesunkestävä materiaali. Kromivapaa.

Poistoerä!
-50%
Poistoerä!
-60%
Poistoerä!
-60%
Poistoerä!
-60%
Poistoerä!
-50%
Poistoerä!
-25%
Poistoerä!
135,00€
Poistoerä!
-70%
Poistoerä!
-25%