Tietoa meistä

Vuodesta 1996 toiminut Hanska Heikki Oy on kotimainen työkäsineiden maahantuoja sekä tukku- ja vähittäismyyjä Helsingin Pitäjänmäellä.

Valikoimaan kuuluu yli 200 erilaista työkäsinettä - kaikkiin tarpeisiin. Laadukkaiden ja luotettujen Hanska Heikki -käsineiden lisäksi kannamme tunnettuja GUIDE- ja SHOWA-merkkejä. Laaja varastovalikoima takaa, että käyttöösi löytyy aina sopiva käsine, lyhyelläkin varoitusajalla.

Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme yksi kattava ostokanava, mistä saat kaiken tarvitsemasi avun käsien suojaamiseen. Toimintamme vahvuuksia ovat joustava asiakaspalvelu, edulliset hinnat, nopeat toimitukset ja rautainen osaaminen työkäsineiden maailmasta.

Palvelemme niin yrityksiä kuin kuluttajia ja lähtökohtamme on, ettei mikään tilaus ole liian pieni. Verkkokaupastamme saat kätevästi tilattua käsineesi aina kiinteällä 5 euron toimitusmaksulla. Tuemme kaikkia yleisimpiä verkkomaksutapoja.

Hanska Heikillä on korkein luottoluokitus ja yritykselle on myönnetty Suomen Vahvimmat Platina -sertifikaatti. Platina myönnetään yrityksille, joiden luottoluokitus on ollut AAA tai AA+ vähintään kolmen peräkkäisen vuoden ajan.

Poistoerä!
-60%
Poistoerä!
5,30€
Poistoerä!
-60%
Poistoerä!
-50%
Poistoerä!
-60%
Poistoerä!
135,00€
Poistoerä!
53,60€